Avís

Avís: El que s'escriu en aquest bloc és fruit d'una vivència i una opinió personals, i per tant, reflecteix una visió totalment subjectiva.

dimarts, 15 de novembre del 2016

Dos vídeos formatius sobre l'ús de les cintes exprés en escalada

Avui us presento, per la seva importància i qualitat, dos vídeos formatius sobre l'ús de les cintes exprés en escalada. Per mi són bàsics però a la vegada complets sobre el més important que hem de tenir en compte a l'hora de com tenir les nostres cintes, de com col·locar-les al punt d'assegurament, i de com passar la corda per elles. Dóna consells molt útils però a la vegada imprescindibles per fer aquesta part de l'escalada la més segura possible.


Dos vídeos imprescindibles tant per persones iniciades com per gent més experimentada, ja que constantment veig molts errors dels que explica el vídeo en les escoles d'escalada, i això suposa un perill potencial.

El primer vídeo tracta de les característiques de les cintes exprés i de les maneres de xapar-les:



El segon desgrana els errors més importants en l'ús de les cintes exprés i com s'han d'evitar:




Els vídeos estan fets per Made In Mountain (Antropovisión), i podeu veure el seu canal de youtube, on tenen molts més tutorials en forma de vídeos formatius sobre altres aspectes de l'escalada i altres activitats. També tenen altres continguts interessants.

Us recomano visitar-los i aprendre més per millorar la seguretat en les vostres activitats a la muntanya!

Salut i seguretat davant de tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada